Julisteilla uudistusta sisustusasetelmiin

tiistai 29. toukokuuta 2018


  *Kaupallinen yhteistyö Desenio     

Rakastan tehdä ja piristää kotia sisustusasetelmilla. Siinä ehkä syy miksi päädyin tekemään töitäkin myös sisustusstailistina. Aina aika-ajoin joku kyseleekin vinkkejä sisustusasetelmien tekemiseen. En oikeastaan noudata niissä mitään erityisiä sääntöjä, vaan mietin enemmänkin tunnelmaa, jonka haluan tilaan ja/tai kuviin luoda. Yleensä asetelmani koostuvat periaatteessa aika samoista elementeistä: Kukista, kynttilöistä, kirjoista, tarjottimista ja tauluista. Toki tämä riippuu paljon myös siitä mikä tila on kyseessä, mutta varsinkin kotona nuo viisi asiaa voi bongata aika usein. Mies nauraa minulle, että sen kuulemma näkee, kun inspiraatio iskee ja alan katsella ympärilleni sillä silmällä, että nyt alkaa esineet pyöriä ja vaihtaa paikkaa. Motivoinkin itseni pölyjenpyyhkimiseen yleensä sillä, että jes, nyt saan samalla laittaa sisustusasetelmani uusiksi.
Tällä kertaa sain uudistaa sisustusasetelmiani yhteistyössä ruotsalaisen julistebrändi Desenion kanssa.


Meillä ei juurikaan ole tauluja nauloilla kiinni seinissä, juurikin tuosta yllä kuvaamastani syystä. Suosin tauluhyllyjä ja teen kollaaseja rennosti hyllyille. Työhuoneessahan meillä on koko seinän kokoinen galleriaseinä, jota ensin ajattelin uudistaa Desenion julisteilla, mutta koska siellä tulee vietettyä nyt kesällä vähemmän aikaa, taulut päätyivätkin suureen avoimeen tilaan, jossa vieteään nyt enemmän aikaa. Desenion julistevalikoima on laaja ja siellä olisi ollut vaikka mitä kauniita ja tyylikkäitä julisteita. Valitsin julisteet, niin että ne sopivat aihemaailmaltaan yhteen ja voin käyttää niitä sisustuksessa yksittäin tai yhdistellä kollaaseiksi."Sisustusalttarilleni" valitsin Girl with hat, Hand paint ja Brush Black julisteet. Girl with hat -julisteesta sekä mies että isompi poika kysyivät, että olenko minä itse siinä. Enhän se minä tietenkään ole, mutta kieltämättä siinä voi olla samoja piirteitä. Tuli siis valittua omakuva seinälle.


Yleensä olen valinnut julisteisiin mustat tai valkoiset peruskehykset, mutta näihin halusin valita jotain muuta. Nuo kullanväriset kehykset antavat kuville kauniin elegantin ilmeen. Ihastuin Desenion valikoimissa myös noihin ilmaviin Tanskalaisiin Moebe-kehyksiin, joissa kuva tulee kahden akryylilasilevyn väliin.


Kun rakensimme taloa ja suunnittelin sen sisustusta, olin raskaana ja isomman pojan ajoilta minulla oli vielä hyvässä muistissa tämä, nyt pienemmän kanssa käynnissä oleva vaihe, kun asetelmani eivät saa olla rauhassa. Suunnittelin siksi meille tasoja myös ylös. Pitkät tasot ovat minusta kauniita, ja ylhäällä asetelmani saavat olla ihan rauhassa. Keittiön "kelluvan" kaapiston päälle valitsin taulut ehkä pienoisessa matkakuumeessa. Seuraavaa matkaa suunnittelemme vasta syksylle, joten tänä kesänä emme ole lähdössä minnekään pidemmälle. Kuvia lempikaupungeistani katselen kuitenkin mielelläni ihan aina, ja niinpä kehyksiin päätyivät Paris rooftops ja Soho fasade, joiden kanssa yhdistin vielä Le noir -julisteen.
Lopuksi vielä kiva uutinen teille:

Koodilla KUISTINKAUTTA saat 25% alennusta julisteista* 29.-31.5. välillä.
*Ei koske kehyksiä tai handpicked-/collaboratin- osioiden julisteita. 

3 kommenttia:

  1. Miten kaunista! Ihailen taitoasi yhdistellä eri tavaroita kauniiksi kokonaisuuksia. Luovuus on sinussa ja miten onnellista meille blogisi lukijoille onkaan, että jaat sitä eteenpäin. <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!