Lyhdyistä kaunein ja ihania joulukukkia

keskiviikko 20. joulukuuta 2017*Kaupallinen yhteistyö Ihana Kukkanen    

Kulta yhdistettynä harmonisiin sävyihin tuo juhlan. Vaikka kullan sävyjä on meillä sisustuksessa jonkun verran ihan ympäri vuoden, niin nimeäisin kullan meidän kodin jouluväriksi. Jouluna kultaa on sisustuksessa enemmän siellä täällä; aterimissa, kynttilänjalkoissa, ja nyt myös tuossa upeassa TineK:n messinkilyhdyssä*, jonka sain yhteistyössä Ihana Kukkasen kanssa. TineK:n upeita käsintehtyjä lyhtyjä olen ihastellut pitkään jo myös mustana. Tämän uuden kullansävyisen lyhdyn nähdessäni ajattelin heti, että tuo on kaunein näkemäni lyhty.


Te ehkä muistatte Ihana kukkasen kesältä kukkiva kesäpäivä -juhlista, jotka järjestin blogisiskoilleni. Puoli vuotta on mennyt hurjan nopeasti. Vastahan juuri juhannuksen alla kukkatyöpajassa pääsimme blogisiskojen kanssa tekemään juhannusseppeleet ja nyt onkin jo joulukranssiaika. Viimeksi Ihana kukkasessa toteutettiin meille kukat jouluisen lehtijutun kuvauksiin.Ihana kukkanen on avannut tänä syksynä Kauniaisten kukkakaupan lisäksi toisen liikkeen Suurpellon keskukseen. Näitä upeita lyhtyjä löytyy uuden liikkeen valikoimasta eri kokoisina. Suurpellon liikkeessä kukkien lisäksi on nyt nimittäin aiempaa laajemmin sisustustavaraa. Arvatenkin olen innoissani tästä yhdistelmästä, ja kävin uutta liikettä ihastelemassa, kun se avattiin. Uudessa liikkeessä järjestetään myös kukkakursseja, ja ihan harmittaa, että en joulukursseille ehtinyt.


Näitä lyhtyjä on siis eri kokoisia, ja vaikka tämä minun lyhty on aika iso, on se silti muotokieleltään siro. Ohuet reunat, pienet jalat ja lasi myös pohjassa, tekee siitä erityisen ilmavan.
Ihana kukkasen omistaja Kirsi heitti ajatuksen, että tämän lyhdyn sisälle voisi myös tehdä kukka-asetelman. Tyylikkään asetelman voisi toteuttaa kukista käyttäen pohjana sammalta. Lapset voisivat innostua myös lumisesta joulumaisemasta, joka olisi tehty vanun päälle. Siihen voisi lainata vaikka lastenhuoneesta muutaman Schleish -eläimen, ja valaista pienellä paristokäyttöisellä led-valosarjalla. Huomenna saa jo lauleskella "kolme yötä jouluun on...", joten tuo idea saattaa jäädä odottamaan ensi joulua. Perinteinen kynttilä on aina kaunis. Huomaankin sytyttäväni kynttilan tähän lyhtyyn jo usein heti aamuhämärässä ja sammutan vasta illalla nukkumaan mennessä.

2 kommenttia:

 1. Niin kaunis! Näitä Tine K:n lyhtyjä haluaisin itsekin. Kun nyt ensin saisimme suunniteltua sisustusta siihen pisteeseen, että olisi enemmän laskutilaa :).
  Hyvää joulua Heidi teidän perheelle! Oli kiva tavata marraskuussa <3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä on kyllä niin kauniita. Tämä iso on kiva yksinäänkin, mutta ryhmänäksi sommiteltunakin olisi upeita. Sopisi teillekin varmasti ihanasti. Oli tosi kiva tavata marraskuussa. Vinkkaa, kun taas tulet tänne päin, niin käväistään kahvilla ja vaikka sisustusputiikkikierroksella. :) Hyvää joulun aikaa ja onnea uudelle vuodelle!

   Poista

Kiitos kommentistasi!