Joulukalenteri 2017: Luukut 6-10

sunnuntai 10. joulukuuta 2017


Luukku 6

Lempijoulukukkani on vuodesta toiseen valkoinen amaryllis. Tällä kertaa niiden joukkoon päätyi myös eukalyptusta. Näillä kotimaisilla amrylliksillä toivotin onnea 100-vuotiaalle Suomelle. Me vietimme Suomen synttäreitä, niin kuin meidän 3-vuotias sanoo, ihan vain kotona. Ei tullut linnan kutsua tänäkään vuonna. ;) 


Luukku 7

Meillä on aina kotona tuoksukynttilöitä, ja erityisesti kynttilät ja joulu kuuluvat tietysti yhteen.
7. joulukuuta instagramin puolella starttasi arvonta yhteistyössä Hali kanssa, jossa voi voittaa tuon kuvassa näkyvän tuoksukynttilän. Hienostunut yksityiskohta kynttilässä on tuo metallinen kansi. 
Kisaan ehtii käydä osallistumassa vielä tänään sunnuntaina instagramissa (heidi_kuistinkautta).


Luukku 8

Perjantaina meillä oli ihania vieraita, kun Jonna Kivilahti ja Krista Keltanen olivat tekemässä meiltä joulujuttua lehteen. Juttuhan ei tietenkään enää tänä jouluna ehdi lehteen, joten sitä pitäisi malttaa nyt sitten odottaa. Kuvauksista kirjoittelen teille ensi viikolla vielä lisää.


Luukku 9

Jouluperinteisiimme kuuluu, että lähdemme joku päivä kaupungille fiilistelemään joulua. Huolimatta siitä, että lunta ei ole tippaakaan, niin Helsingin joulu on kaunis. Tänä vuonna jouluvalot ovat erityisen kauniit, kivoja pop up- myymälöitä ja tunnelmallisia myyjäisiä on siellä täällä.


Luukku 10

Joulupuuroa on tehnyt mieli jo monta päivää. Tänään herkutellaan sitten tämän joulun ensimmäiset riisipuurot, kun ystäväperhe tulee kylään. Lehikuvausten jälkeen kattaus odottaakin jo pöydässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!