COFFEE TABEL DIARY: Kahvihetkiä Giseldan luona

maanantai 16. lokakuuta 2017Täällä vietetään syysloman ensimmäistä päivää. Sain jo viime viikolla ihanan arjesta irtautumisen kahvihetken muodossa. Teillekin varmasti monelle Coffee table diary -blogista tuttu Giselda oli kutsunut minut kylään kahville. Olemme tutustuneet blogin kautta, mutta itse asiassa asumme tosi lähellä toisiamme, melkeinpä voi sanoa, että olemme naapureita. Giseldan koti on niin kaunis. Sana elegantti tulee mieleeni ensimmäisenä. Tarkalla sisustussilmällä sisustettua, laadukkaita materiaaleja ja ajatonta tyylikkyyttä. Sanomattakin selvää, että ihastellen nautin olostani tässä kauniissa kodissa. Minut otti heti ovella vastaan suloinen Pluto-koira, mikä söpöliini.

Kyseessä ei ollut mikä tahansa kahvikutsu. Paikalle saapui nimittäin myös Nespressolta italialaissyntyinen Daniel pitämään meille baristaworkshopin. Baristaa Giselda ei valitettavasti saanut pysyvästi keittiöönsä, mutta siellä komeilee kuitenkin nyt uusi upea kahvikone Nespresso creatista plus. Pääsimme tutustumaan sen käyttöön, sekä tekemään ja maistelemaan kahveja.Vaikka tämä postaus ei tällä kertaa ole omalta osaltani yhteistyöpostaus, voin kertoa, että ihastuin tuohon kahvikoneeseen sen verran paljon, että se on nyt omallakin haavelistalla.
Meillä kotona mies on se, joka enemmän harrasta kahvihifistelyä, ja on käynyt baristakurssinkin. Minä taas olen kahvin suhteen niin sanottu myöhäisherännäinen. Äitiys ja valvotut yöt ajoittain ajavat turvautumaan tavalliseen suodatinkahviin, mutta mieluiten nautin hyvästä kahvielämyksestä erikoiskahvin äärellä. Hyvä erikoiskahvi siis aina maistuisi, mutta meillä mies on saanut pitää käyttöoikeuden minusta monimutkaisen kahvikoneensa käyttöön, ja minä olen jäänyt haaveilemaan omasta Nespresson kapselikahvikoneesta.Juttelimme Giseldan kanssa, että aina ei ole aikaa, eikä välttämättä kiinnostustakaan hifistellä kahvin valmistamisvaiheen äärellä juuri täydellistä kahvicremaa tai maitovaahdon koostumusta hakien. Nespresso Cratista Plus on ratkaisu meidänlaisille herkkusuille, joille olennaisempaa on itse valmis kahvikupillinen ja siitä nauttiminen. Nespresson laadusta kertoo se, että useampi Michelin-ravintolakin tarjoaa Nespresson kahvia. Kahvilatasoisia juomia paria nappia painamalla, tässä on varmasti vastaus monen muunkin toiveisiin. 


Tämän koneen kelpuuttaisin myös kauniin ulkomuotonsa puolesta keittiööni saman tien. Siihen asti, että haaveiluni toteutuu, kutsun itseni Giseldalle useamminkin. Naureskelin, että voin oikein mielelläni tulla tasaisin väliajoin tarkistamaan, miten opit on sisäistetty ja taidot kehittyneet. Toisaalta laitteen käyttö oli kyllä niin helpooa, että se ei juuri harjoittelua vaadi. 
Sadepäivän rauhallinen tunnelma sopi kahvitteluun, mutta laajemmat kuvat kodista jäivät, kun kahvihetken jälkeen alkoi jo hämärtää. Giseldan blogissa voi onneksi ihastella ja inspiroitua tästä kauniista kodista. Siellä myös Giseldan postaus meidän kahvihetkestä.

2 kommenttia:

 1. Giseldan koti on kyllä elegantti 😀

  Mukava juttu, että asutte lähekkäin. Toisista bloggareista saa loistavaa vertaistukea.

  Iloa syysviikkoosi 💓

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Giseldan koti on niin kaunis. Juuri huomasin, että heidän koti on pian lehdessäkin, seuraavassa Glorian kodin numerossa. Ihanat ja inspiroivat ihmiset ovat bloggaamisen parhaita puolia.:)

   Poista

Kiitos kommentistasi!