Joulukalenteri 2016: 1-6

keskiviikko 7. joulukuuta 2016


On ensimmäisen joulukalenterikollaasin aika. Joka päivä Instagramin puolella aukeaa siis luukku, ja näin kuuden seteissä jaan ne sitten myös täällä blogin puolella.

1.
Ensimmäisestä luukusta aukesi kuva isomman pojan jouluisesta pedistä, josta sitten oli juttua täällä blogissakin.

2.
Toisesta luukusta löytyi Jouluarvonta yhteistyössä Baby Wallabyn kanssa. Arvonta on edelleen käynnissä, joten käykäähän osallistumassa.

3.
Kolmannessa luukussa oli pieni ja helppo joulukoristeidea. Simple is beautiful joulunakin. Eukalyptuksen oksa vain sidottuna kynttilän ympärille, ja siinä se.

4.
Neljännessä luukussa oli kuva Tuomaan markkinoilta, jonka olin ottanut, kun vietimme  jouluisen Helsinki-päivän koko perhe.

5.
Viidennestä luukusta paljastui jouluhullun tunnustus joulupallon kyljestä: I love xmas.

6.
Joulukuun kuudes vietteiin Suomen 99-vuotispäiviä. Me vietimme sitä ihan vain kotona, teimme takassa loimulohta ja minä katoin pöydän jouluisen juhlavaksi.

3 kommenttia:

 1. Mistä tuo pojan ihana pyjama on? Mun yksi heikkous on nuo "nappipaitayökkärit"? Täksi jouluksi tilasin meidän pikkupojille tuollaiset La Coquetalta. Isommille en ole vielä löytänyt. Harmillisesti monesti myydään vain pelkkiä housuja tai sitten korkeintaan t-paitoja niihin erikseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on Lidexiltä. Vauvoillekin on samanlaisia, mutta haalari. :) Pojilla on ne meidän joulukorttikuvissakin, kun ne oli niin söpöt.<3 Näitä oli myös aikuisille, niin hankin itsellekin. Harmi, että Lindexillä ei ole miesten vaatteita, että olis iskäkin saanut omansa. Käyhän siis sieltä katsomassa onko vielä jäljellä. :)

   Poista
 2. Vau! Enpä olisi uskonut Lindexin pyjamaksi. Kiitos vinkistä. Naisten koot vois käydä meidän isoille pojille ja ihanaa, jos saisin kerrankin myös itselleni :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!