Suloinen ristiäiskakku

perjantai 25. marraskuuta 2016Vaikka rakastan kaikenlaista näpertelyä, niin näin kahden pienen pojan kanssa ihan kaikkeen ei kykene, vaikka intoakin olisi. Mikään leipuri en ole koskaan ollut, ja juhlissa riittää aina valmisteluja muutenkin, joten päätin, että tilaan ristiäisiin kakun valmiina. Marsispossu toteutti kakun* juuri toiveitteni mukaan ja siitä tuli niin suloinen. En olisi ikinä osannut itse tehdä tällaista kakkua.
Mielessäni oli heti yksinkertainen, mutta juhlava kakku, harmaan ja valkoisen sävyissä. Ristiäiskutsun hiirikuva mielessäni toivoin, että myös kakun päälle tulisi hiiri. Alaosaan tuli vielä yksinkertainen rusetti viimeistelemään kakun.
Täytteiden osalta Marsispossus antoi vinkkejä mitkä maut sopisivat hyvin yhteen. "Moni kakku päältä kaunis" sanotaan, mutta tässä tapauksessa kakku oli sisältä yhtä herkullinen kuin päältäkin. Monia hyvän kuuloisia yhdistelmiä olisi ollut, joista valitsimme miehen kanssa lopulta valkosuklaa-mustaherukka täytteen, ja ai että miten herkullinen yhdistelmä se oli. Kakku saikin vierailta vuolaat kehut. Näin kauniiseen ja maukkaaseen kakkuun en kyllä olisi omilla taidoillani kyennyt.Tässä kirjaimellisesti pieni maistiainen ristiäisistä, ja koska ristiäisistä onkin jo viikko, niin huomenna laajemmin tunnelmia kastejuhlasta.


*Yhteistyö Alennus bloginäkyvyyttä vastaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!