Pikkuveli on syntynyt!

torstai 22. syyskuuta 2016


Siellä on varmasti arvattukin miksi blogi on hiljentynyt. Täällä tuhisee nyt pieni pörrötukkainen ihana poikavauva. Hän syntyi lopulta pari viikkoa etuajassa ja on nyt reilun viikon ikäinen. Päivät ovat menneet niin nopeasti uutta tulokasta ihmetellessä, ihastellessa, hoitaessa ja rakastaessa.


Isoveli on vauvasta innoissaan. "Poika haluu veli syykkyyn. Poika silu veliä." hän sanoi ensimmäisenä, kun näki vauvan, ja kotonakin lähes aina, kun vauvan huomaa. Isoveli kutsuu siis edelleen itseään useimmiten pojaksi, ja vauva taas on veli tai velipoika. Hellyttävin isoveljen antama lempinimi vauvalle taitaa silti olla vikkelä kaveri. :D Veljesten ensikohtaaminen oli todella luonnollinen. Pikkuvelikin selvästi tunnisti heti tutun äänen.Vikkelä kaveri on varsin tyytyväinen tapaus. Saa nähdä onko isoveljen antama lempinimi enne. Varmasti noihin varpaisiin tulee vielä vauhtia, mutta nyt hän on vielä rauhallisen oloinen kaveri. Hän lähinnä nukkuu ja syö, ja pirteinä hetkinään hän tarkkailee maailmaa viisaan näköisenä. Jotain sellaista pienet vauvat näkevät, mitä itse ei enää tavoita.


 Tuntuu että ruska oli sillä välin värjännyt puut, kun olimme sairaalassa. Olemmekin nauttineet näistä kauniista syyspäivistä, ja ehtineet tehdä jo pieniä vaunulenkkejäkin syysvauvan kanssa. Muuten olemme olleet vain kotona, ja isoveljen arkirutiinit ovat rytmittäneet päiviä melko tavalliseen tapaan. Joitakin vieraitakin on jo käynyt vauvaa tapaamassa. Jos neuvolassa käymistä ei lasketa, niin huomenna lähdemme koko perhe ensimmäisen kerran varsinaisesti liikkeelle, kun suuntamme Laura Schneiderin studiolle, ja vauvasta otetaan newborn-kuvat.
Näistä kuvista taas suurin osa on tältä päivältä, kun isoveli oli kerhossa ja isä vietti aikaa pikkuveljen kanssa. Minä en malttanut olla ottamatta kameraa esiin, kun nuo kaksi olivat niin suloisia.


 Blogi päivittyy nyt luonnollisesti ainakin alkuun vähän harvemmin, mutta ennen vauvan syntymää ehdin suunnitella kaikenlaista, joten eiköhän postauksiakin ala taas hiljalleen tulemaan. Nyt on kuitenkin aika pysähtyä tämän ihmeen äärelle, nuuhkia vauvaa, nautiskella ja opetella uudenlaista arkea. Täällä sitä nyt vain onnellisena ihmettellään, että meillä todella on nyt kaksi lasta, ihanat veljekset.
JUST LOVE.

16 kommenttia:

 1. Oi, paljon onnea koko perheelle <3

  VastaaPoista
 2. voi en malta odottaa, että nähdään teidät. Kunhan nyt ensin totuttelette, niin tullaan sitten. Suloinen pörröpää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tukkaa tällä pienellä miehellä tosiaan riittää, kunnon Tampere-takatukka ;)Tervetuloa uutta tulokasta tapaamaan. <3 Soitellaan! :)

   Poista
 3. Oi sentään, paljon onnea! Onpa hän suloinen <3

  VastaaPoista
 4. Sylintäydeltä onnea ja iki-ihania hetkiä Teille koko perheelle 💙

  VastaaPoista
 5. Onnea teille ja onnea ihanalle iso-veljelle♥
  Ihanat varpaat ja ihanat hiukset♥

  VastaaPoista
 6. En malta odottaa, että saan uuden tulokkaan syliini ja halata äitiä ja muuta perhettä. Onnea vielä ❤️ halauksin, Marianne

  VastaaPoista
 7. Mielettömästi onnea! Hän on täydellinen. Jos muuten kaipaat äitiyslomalla seuraa, voisi olla hauska tavata vauvojen kanssa. Pojilla on vain reilju 5kk ikäeroa. Se ei ole parin kuukauden päästä enää paljonkaan. Pistä vaikka viestiä, jos tulee sellainen olo :) Jaksamistä päiviin ja öihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Vilja!❤️ Ihan ehdotus! Ehdottomasti olisi kiva tavata, ja seura olisi mukava varmasti niin pojille kuin äideille. :) Laittelen sulle jossain vaiheessa viesti, kun arki tästä lähtee, niin sovitaan jotain. Kauniita syyspäiviä!

   Poista
 8. Paljon onnea.♡ meillekkin syntyi esikoinen 16.9. Eli samoihin aikoihin :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!