Tulppaanit pallomaljakossa

perjantai 22. tammikuuta 2016Tulppaaniaika on parhaimmillaan, ja sain vision laittaa tulppaanit peruskimpun sijaan pyöreän maljakon sisään kiertämään. Juuri hankituilla tulpaneillakin tämä onnistui, mutta vähän pitkäksi kasvaneita varsia voisi olla vielä helpompi taivutella. Niin kuin tulppaaneille aina, niin vain vähän vettä pohjalle riittää. Olin etsinyt isoa pallon muotoista niin sanottua "kultakalamaljakkoa", ja kun näin sellaisen H&M Home kevätvalikoimassa niin nappasin omani. Tarkoitus oli tietysti laittaa tämä maljakko odottamaan uuden kodin valmistumista, mutta tiedättehän kun visio iskee, niin visio iskee. Oli pakko päästä heti toteuttamaan idea. Onneksi maljakko ei käytössä kulu, joten ajattelin, että miksipä se ei voisi tuoda iloa jo tänne väliaikaiseenkin kotiin. Monet ovat tehneet näillä pakkasilla aivan upeita jäälyhtyjä. Tästä asetelmasta tuli vähän kuin jäälyhty sisätiloihin.

2 kommenttia:

  1. No eihän tämä ole oma visiosi vaan monessakin lehdessä jos kasarilla esitelty asia, ja useassa blogissakin jo nähty :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi! En toki sitä tarkoittanutkaan. Esim. pinterestissähän vastaavista on varmasti lukemattomia kuvia, ja livenäkin vastaaviin kukka-asetelmiin voi toki törmätä. Tämä oli siis mielessä muhinut visio itselleni (jonka alkulähdettä en enää osaa paikantaa), ja idea sen toteuttamisesta syttyi, kun hankin oikean muotoisen maljakon. Oletin siis, että muutkin (tai ainakin suurin osa) ovat nähneet vastaavia, ihan niin kuin sinäkin, enkä sitä erikseen maininnut. Jaoin lyhyesti käytännön kokemuksen tällaisen tekemisestä, koska usein sitä näkee kivoja ideoita, joita ei silti ole koskaan tullut käytännössä kokeiltua. Ajattelin siis, että jos on joku muukin on sellainen joka ei ole tällaista tullut kokeilleeksi, saa kokemukseni siitä miten helppoa tällaisen toteuttaminen on. Halusin siis nostaa esille yhden (siitä yleisimmästä peruskimpusta poikkeavan) tavan laittaa tulppaanit esille, en esitellä sitä yleisesti uutena ideana. Pahoittelut, että sait tekstistäni toisenlaisen käsityksen kuin mitä tarkoitin. Mukavia talvipäiviä!

      Poista

Kiitos kommentistasi!