Mustaa, valkoista ja kultaa joulupaketoinnissa ja joulukortissa

keskiviikko 23. joulukuuta 2015



Tämän vuoden joulu"värini" ovat olleet musta, valkoinen ja kulta. Samalla teemalla käärin paketit, tein joulukortit, ja katoin itsenäisyyspäivänä jouluisen kattauksen. Kalligrafiset pakettikortit ovat myös toistuneet näissä kaikissa. Punaista ei siis tänäkään jouluna meillä nähdä, paitsi hiukan pikkumiehestä ottamissani joulukuvissa.




Olen monena vuonna toivonut löytäväni mustavalkoraitaista lahjapaperia, ja kun syksyllä jo hyvissä ajoin ennen joulua näin sitä Clas Ohlsonilla, niin nappasin sitä rullat mukaani. Satiininauha ja kultaiset pyöreät tarrat antavat paketeille juhlavan viimeistelyn, mutta olivat molemmat ilahduttavan edullisia löytöjä. Satiininauhan bongasin parilla eurolla Tigerista, ja kultaisia tarroja Espoon Cobellosta 60 kpl paketin 1,5e. 





Käpylahjapussit tulivat eräille joululahjoille mukaan. Toki lopulta juuri ne lahjat eivät mahtuneet pusseihin, mutta paketoin kauniisiin pusseihin sitten tietysti muuta. Nuo hauskoilla teksteillä olevat pakettikortit sopivat täydellisesti tähän tämän vuoden visiooni, ja ne löysin pienestä herkkukaupasta Porvoossa käydessämme. Noël -pakettikortit tulostin netistä. Kummilasten paketteihin päätyi myös lumiukkokoristeet. Lumiukkoja löytyi myös joulukortin sisältä.




Samalla teemalla syntyi siis myös joulukortit vuosimallia 2015.
Kortin varsinainen juttu löytyy vasta kortin sisältä kuvista, joissa pikkumies on veikeä lumiukko. Lumiukkokuvien (tai kuvien ylipäätään) ottaminen vuoden ja yhdeksän kuukauden vanhasta lapsesta ei kyllä ollut ihan helpoin juttu, mutta toisella kertaa hän onneksi innostui hassuttelemaan. Lopulta veikeitä ilmeitä oli niin paljon, että niitä päätyi kortiin useampi. Lumiukkokuvista mieleen tuli heti laulu, jonka sanat vielä kortiin lisäsin. Huomenna vielä luvassa viimeinen joulukalenterikollaasi, mutta nyt jo silti lumiukkorunon myötä teille kaikille
ILOISTA JOULUA!!

Lumiukot lumiukot 
ketjussa kulkee,
nysäpiipun nysäpiipun,
suuhunsa sulkee.
Olle he taputtavat
 ystävää ja veikkaa. 
Hangella heittelevät kupperiskeikkaa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!