Pieni matka Pariisin syksyyn

lauantai 19. syyskuuta 2015

Kuvat: Pinterest

Me karkaamme loka-marraskuun vaihteessa miehen kanssa k a h d e s t a a n viikonlopuksi Pariisiin! Raksa ei anna pidemmälle matkalle myöden, emmekä halua jättää pikkumiestä pidemmäksi aikaa, mutta pienikin pyrähdys kahdestaan tekee silti varmasti hyvää. Koska päänähtävyydet olemme jo kiertäneet aiemmilla Pariisin matkoilla, voimme rauhassa vain nauttia Pariisin syksystä puistoissa ja kahviloissa.
Alkusyksy on Suomessakin yleensä kaunis, mutta lopulta syksy on kuitenkin aina ihan liian pitkä. Siksi syksyyn on aina kiva keksiä piristystä arkea katkaisemaan. Jo pelkästään matkan odottaminen on ihanaa. Pinterest on käynyt tietysti kuumana, kun olen jo aloittanut fiilistelyn kuvien kautta. Yllä olevan kollaasin kuvat kokosin niin ikään Pinterestin Pariisi-kansiostani.
Moneskohan syksy tämä jo on, kun joudun tai paremminkin saan myöntää, että syksyhän on ihana vuodenaika.
Miten te vastustatte syysdownia vai osaatteko suhtautua syksyyn jo lähtökohtaisesti positiivisesti?  

2 kommenttia:

  1. Oi, syksyinen Pariisi! <3
    Itselläni vaakakuppi keikkuu aika rajusti puolelta toiselle, kun fiilistelen syksyä. On päiviä, jolloin syksy on todella ihana vuodenaika ja sitten taas välillä kaipaan kesää niin että tekisi mieli mököttää. :D

    VastaaPoista
  2. Ihanaa! Hyvä että otatte oman hetken raksailun keskellä, se antaa voimaa ja tulee tarpeeseen! :)
    Oma äitienpäivälahjaksi saatu matkani Pariisiin vaan venyy ja venyy :( Kai se aika täytyy vaan ottaa jotta vihdoin pääsisi.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!