Chhatwal & Jonssonin tyyny

maanantai 8. kesäkuuta 2015


Kyllä kuulkaas voi pieni sisustusfriikki olla fiiliksissä yhdestä tyynystä. Olen jo pidempään ihastellut ruotsalaisen Chhatwal & Jonssonin tyynyjä. Tuntuu, että tasaisin väliajoin silmieni eteen on lävähtänyt mitä kauniimpia kuvia niistä, ja olen tietysti aina heti mielessäni sisustanut sellaisella omaakin kotia. Reilu viikko sitten kannoin tuon, minusta niin kauniin, ikat-kuvioisen tyynyn kotiin.
Nämä tyynyt ovat saaneet viime aikoina ihastuneita huokauksia ja huomiota selvästi muissakin blogeissa. Esimerkiksi Char ennusti (täällä), että näistä tyynyistä saataisi vielä tulla yksi vuoden blogihiteistä. Eikä tuo mikään ihme olisi, sillä niin kauniita ja ajattomia ne ovat. Kuoseja ja värejä on kiva myös yhdistellä. Tyylilleni uskollisena itse tyydyin (ainakin aluksi) vain yhteen tyynyyn. Isot suorakaiteen muotoiset paisley-kuvioiset tyynytkin olisivat kyllä kauniit vaikka sängyllä ...Ehkä sitten joskus tulevaan taloon.
Meidän olohuoneen maton luonnonvalkoiset raidat ovat aiemmin riidelleet sohvalla olleiden tyynyjen puhtaanvalkoisen kanssa. Ei se nyt mikään katastrofi ole ollut, mutta tämä sävy on silti maton kanssa paljon parempi.  Tyynyt ja niiden vaihtuvat päällisethän ovat ylläri ylläri tämänkin sisustajan lemppareita. Tämän tyynyn kaveriksi löysin tyynynpäällisvarastoistani kaksi pellavaista yksiväristä tyynynpäällistä, mustan ja valkoisen. Musta on ollut käytössä paljonkin, mutta valkoisen sävyn kanssa on ollut sama juttu kuin maton luonnonvalkoisten raitojen. Tämän kanssa valkoinen on kuitenkin oikeaa sävyä. Näin kesällä varsinkin juuri tuon valkoisen kanssa se on minusta raikas. Hauskaa miten yksi tyyny voi sitoa koko olohuoneen sisustuksen.

2 kommenttia:

  1. Mistä teidän sohva on? Näin joskus kuvan tosta sohvasta ja se on siitä asti kummitellut mun mielessä :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sohva on hankittu jo useampi vuosi sitten, enkä ole enää ihan varma mistä se hankittiin. Sohva on kuitenkin Furninovan mallistosta, jota on myynnissä monessakin paikassa; ainakin Stocmann, Vepsäläinen, Kruunukaluste ja Kodin1 myyvät sitä. Tässä meidän mallissa on untuvatäyte, jota saimme hieman metsästää. Olen tykännyt täytteestä, koska istuin- ja selkänojan tyynyt voi aina pöyhiä, ja sohva on taas ryhdikäs. Howard-tyyppinen sohva on kyllä ollut hyvä hankinta, sillä se ajaton. Taloon hankimme kyllä sitten vähän isomman sohvan, mutta saa nähdä löytääkö tämäkin sieltä vielä paikkansa. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!