Synttärivalmisteluja

torstai 5. maaliskuuta 2015


Tulevana viikonloppuna meillä vietetään nyt sitten pikkumiehen ihka ensimmäisiä synttäreitä (tai kummien kanssahan on synttäreitä jo harjoiteltu). Juhlia vietetään sukulaisten kanssa keväisissä merkeissä. Juhlien järjestäminen on kyllä kivaa. Synttäritilpehöörejä on tullut hankittua pikkuhiljaa, kun sopivia on tullut vastaan. Väreinä on tuttua mustavalkoista ja ripaus minttua. Kukatkin saavat olla keväisen rennosti helmililjoja, ehkä hankin niitä vielä myös sinisiä. Löysin viime viikolla vielä kevät-teemaan sopivia pupunkuvaisia kertakäyttöastioita. Niiltä lapset saavat popsia herkut. Synttäreistä lisää sitten juhlien jälkeen. 

6 kommenttia:

 1. Kivan näköisiä synttäritavaroita! Mistä tuollaiset pupuastiat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän näillä saada synttärit aikaan! Pupulautaset löysin H&M HOMEsta. :)

   Poista
 2. Voi mitkä pupuset lautasissa! Minäkin tiedustelen, että mistä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. H&M home on siis paikka mistä nuo pupulautaset hankin. Ne oli niin hauskoja ja ajattelin, että jos niitä jää, niin ne ovat kivoja myös pääsiäisenä. :) Samaa sarjaa kahdella pupulla oli myös kuppeja, mutta ne eivät sattuneet tuohon kuvaan, kun mietin vielä käytänkö ne nyt vai joskus myöhemmin.

   Poista
 3. Tosi kiva setti synttärikoristeluja: itselläkin on noi wordbanner kirjaimet ja oon tykänny tosi paljon! Musta-valko-minttu sävyt löytyymyös meidän pikku ukon huoneen väreistä,joten koristeluissakin nuo värit uppoo enemmän kuin hyvin 👍 Aurinkoista viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olen hankkinut kirjaimet jo ristiäisiin, mutta lopulta niille ei ollut silloin sopivaa paikkaa. Nyt oli kiva kaivaa ne esiin näihin juhliin. Meilläkin on tässä väliaikaisessa kodissa pikkumiehen huoneessa mukana minttua. :) Aurinkoa vihdoin, joten keväistä viikkoa sinulle!

   Poista

Kiitos kommentistasi!