KUUKAUDEN KOLLAASI: Maaliskuun innostuksen aiheet

maanantai 30. maaliskuuta 2015


Maaliskuu on pian mennyt, joten kuukauden kollaasia äkkiä kehiin. 
Maaliskuussa innostuin tai haaveilin näistä jutuista:
1. Pitkä polkkis olisi kivan pirtsakka. Sen saisi vielä kiinni turvaponnarille tarvittaessa, mutta olisi silti vaihtelua tälle pitkäksi venähtäneelle hiuspehkolle. Pitäisiköhän, vai alkaisiko sitä heti taas kasvattamaan pitkää takaisin?
2. Magnolia on yksi kukkarakkauksistani. Niitä ei vain ole juuri koskaan tarjolla. Nyt olisi sesonki, mutta voi että olen niitä tänä keväänä metsästänyt. Yhden kämäisen oksan löysin, mutta vielä en luovuta. Torkkelinmäen kupeessa kasvaa ihan puu, jonka yritän päästä sitten näkemään, kun kevät on niin pitkällä, että ulkona kasvava puukin jo kukkii. Magnolian kasvaminen näillä leveyksillä ei ole mitenkään yleistä, mutta sitten joskus talon puutarhaan aion kyllä istutta sellaisen ja ainakin yrittää.
3. Instagramin seuraajat jo huomasivatkin, että löysin vihdoin täydelliset boyfriend farkut (klik), joita olen pitkään etsinyt. Olen joskus jotkut hankkinutkin, mutta malli tai koko eivät ole koskaan osunut kuitenkan lopulta oikein kohdilleen. Kunhan tiet on sulat aion käyttää niitä korkkarien kanssa. Ei nyt ehkä koroissa ihan pojan kanssa hiekkalaatikolle kuitenkaan, mutta eiköhän sellaisiakin tilaisuuksia tule. :D
4. Pyörähaaveilua, sitä on ilmassa tänäkin keväänä. Haaveilen siitä, että poika kyydissä voisin polkaista tästä asunnolta tontille, ja meillä olisi kahvit ja pullat työmiehille mukana. Aika idyllistä vai mitä? No voisi olla, että vähintään vesisade yllättäisi meidät, mutta vintage-mallinen pyörä olisi silti kyllä niin päheä.
5. Maaliskuu toi tänä vuonna jo keväisiä päiviä. Nyt tämä takatalvi vain voisi häipyä, ja tehdä tilaa kauniimmille päiville.
6. Sisustuskirjoja (ja muita kauniita opuksia) on tullut selailtua silloin, kun on ollut aikaa visioida tulevaa taloa. Mitään oikeaa lukemista en ole ehtinyt harrastaa, vaan kutsuisin sitä enemmänkin aivot narikkaan -tyyppiseksi selailuksi.
7. Teehetki pikkumiehen päikkäriaikaan, on tullut tavaksi. Kaveriksi vielä lehti ja ihan liian usein kaappien kätköistä kaivettu suklaa. 
8. Kuten tiedätte rakastan kukkia, mutta nyt maaliskuussa, kevään tuloa odotellessa, olen ehkä hieman jopa hurahtanut kukkien kanssa. Meillä on välillä ollut kuin kukkakaupassa, mutta kun kukat nyt vain ovat niin kauniita ja tuovat niin paljon iloa. 
9. Aurinko lämmittää jo aina silloin kun paistaa, saisi paistaa vain jo enemmänkin. 
Huhtikuu ja kesäkelit tulkaa jo! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!