Keväisiä leikkokukkia ja magneettiruukkujen voittaja

maanantai 16. helmikuuta 2015Rakastan leikkokukkia. Varsinkin näin keväällä edellisten kukkien lakastuttua on heti saatava uudet. Varoituksen sana: Näitä kukkakuvia tulee varmasti siis riittämään.
Kukkien lisäksi lähestyvä kevät ja lisääntynyt valo saa mielen virkistymään, ja tällä hetkellä tuntuu, että pääni pursuilee ideoita joka suuntaan, mutta aikaa on vain liian vähän kaikkien innostusten toteuttamiseen. Taloprojektin vaihetta on ainakin tarkoitus pian teillekin valottaa.

Nämä kuvien freesiat omistan Teija P:lle, jota arpaonni suosi
magneettiruukkuarvonnassa. Onnea Teija P!
Laitahan Teija minulle sähköpostiin (osoite profiilissa) yhteystietosi ja toiveesi väreistä sekä ruukkujen muodoista (3 x kuutionmallista ja 2 x pyramidin- tai sylinterin muotoista), niin saat voittosi. 
Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille.
Oli hauska lukea teidän idoita siitä miten te ruukkuja käyttäisitte.
Arvonnan mahdollisti Puutarhakokki

2 kommenttia:

  1. Heissan, löysin blogiisi etsiessäni ideoita ja värisävyjä remonttikohteena olevaan vieras/tulevaan lastenhuoneeseemme. Ihastuin kovasti lastenhuoneessasi olevan harmaan seinän sävyyn. Koitin etsiä maalia ja sen sävyä, mutta en ainakaan löytänyt. Osaisitkohan vielä kertoa sen? Ovatko muut huoneen seinät ihan perusvalkoiset vai onko niissäkin jokin sävy? Kiitokset jo etukäteen, jos ehdit vastauksen kaivaa jostakin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Seinä on maalauttu Sandolin värikartoista sävyllä nepal medium. Samaa harmaata sävyä oli meillä myös vanhan kodin makuuhuoneen seinässä. Muuta seinät on maalattu ihan perusvalkoisella. Valkoisesta valittiin puolihimmeä ja harmaasta matta. Kiva, kun löysit blogiini. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!