HAASTE: Sydämentykytyksiä

perjantai 23. tammikuuta 2015

Sain Mintulta ihanasta Saa kurkistaa -blogista haasteen pohtia sisustushaaveita.

 "Onko sinulla tuotteita joista olet haaveillut pitkään. Mikä valaisin, matto, tuoli -saa aina sydämesi läpättämään? Et kuitenkaan ole saanut aikaiseksi hankkia sitä, syystä tai toisesta." 

Alunperin haaste on lähtenyt liikkeelle Retromoderni -blogista,  ja olinkin jo ehtinyt muiden haaveista lukiessa miettiä omiani. Tämä haaste oli siis helppo toteuttaa, kun mielessä on jo pyörinyt tulevan talonkin sisustus. Talon sisustamiseen on vielä pitkä aika, mutta haaveiluhan täytyy aloittaa ajoissa. Toisaalta listalleni päätyi ajattomia klassikkoja, joita olen ihastellut pitkään. Tässä siis lista niistä jutuista, joiden kohdalla minun sydämeni tykyttää ylimääräisiä lyöntejä. 


ISO VALKOINEN SOHVA
(Ghost sofa)


Olen haaveillut isosta rennosta, mutta tyylikkäästä valkoisesta sohvasta pitkään. Gervasoni Gervasoninn Ghost 14 tai vielä syvempi Ghost 16 olisi haaveiden täyttymys. Haave on jäänyt toteuttamatta ensinnäkin siksi, että paikkaa isolle sohvalle ei ole pienissä asunnoissa ollut. Toiseksi valkoinen väri tuon meidän pikkumiehen kanssa ei ehkä ole se paras yhdistelmä. Onneksi haaveillessa, ei tarvitse välittää käytännöstä. Tämän näkisin kyllä talossa vaikka sitten harmaana.


ISO RUOKAPÖYTÄ
 (Mittojen mukaan)


Haaveissa on iso ruokapöytä mieluusti kahdeksalle hengelle. Eilen mainitsinkin, että puuseppä miestä käytetään tässä kohtaa kyllä varmasti taas hyödyksi. Kuvan pöytä on IKEA:n ja tuon tyyppisen pöydän näkisin meilläkin. Se ei ole liian järeän näköinen vaikka onkin iso.


MODERNI KATTOKRUUNU
(FLOS 2097/30)


 FLOS 2097/30 valaisin on yhtä aikaa siro ja näyttävä. Tämä valaisin sopisi monenlaiseen tilaan, niin moderniin kuin vanhaankin rakennukseen. No sen ison ruokapöydän päällä tämän tietenkin näkisin. Valaisinhaaveita riittäisi, mutta tämä tuli heti ensimmäisenä mieleen. 


KLASSINEN KAHVILATUOLI
(Ton chair 18)


Eihän tällaista listaa voi tehdä ilman, että siinä olisi edes yksi tuoli. Tuoleista saisi vaikka ihan oman listan, mutta tähän valikoitui Ton 18. Tämä tuoli tuo mieleeni Pariisin kahvilat ja pariisilaisetkin. Tyylikäs ja jotenkin kepeä. Ei tee itsestään numeroa, mutta on vaan niin tyylikäs.  Tälle tuolille keksisin vaikka kuinka monta paikkaa; ruokapöydän ääressä, eteisessä, työtuolina, yöpöytänä...

Tässä minun haaveiluni tänään ja
haaste jatkaa matkaansa:

Sadulle ihanan raikkaaseen
All you need is white -blogiin,

tyylikkääseen
Magnolia by Mia -blogiin

ja aina niin inspiroivaan
Char and the city -blogiin.

Kuvat: Pinterest

8 kommenttia:

 1. Ihania sisustushaaveita - tuo sohva on ihan mielettömän ihana!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo sohva on kyllä jotenkin niin kutsuva. Tätä haastetta oli kiva tehdä, kun haaveiluhan on aina mukavaa. :)

   Poista
 2. Onpas ihania haaveita täälläkin, Kiitos kun lähdit mukaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi, kun olet tämän laittanut aluilleen. Kiva idea!

   Poista
 3. Hei mistä tämä alla olevassa postauksessa näkyvä ihana pöllöpehmolelu on?
  http://kuistinkautta.blogspot.fi/2014/02/ei-pollompaa.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsi en kyllä enää yhtään muista mistä pöllö on. :( Hmmm... olisikohan se voinut olla Stoccalta tai ehkä olen ainakin nähnyt niitä siellä. Jos niitä tulee vielä jossain vastaan, niin koitan muista vinkata paikasta.

   Poista
 4. Tosi kiva haaste, kiitos Heidi! Toteutan mahd. pian, innostuin niin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin inspiroiduin heti tästä haasteesta. Mukavia haaveiluhetkiä!

   Poista

Kiitos kommentistasi!