JOULUKALENTERI 23/24: Vauvan ensimmäinen sana

tiistai 23. joulukuuta 2014


Oli tarkoitus löpistä teille jotain ihan muuta, mutta en voi olla kertomatta miten ihanan joululahjan sain. Pikkumies oppi eilen illalla sanomaan 'äiti'. ❤️ "Ti-ti-ti": hän on tapaillut jo jonkin aikaa, mutta nyt siihen tuli myös alku mukaan. Ensin en uskonut korviani, vaan katselin miehen ja oman äitini ilmeitä, että kuulitteko te saman kuin minä, ja sain vastaukseksi yhtä yllättyneet ilmeet. Varmistukseksi poika vielä sanoi uudelleen tuon ihka ensimmäisen sanansa: "äi-ti". Herkistyin niin, että kyynelhän siinä tuli. Tänäänkin sanan on saanut kuulla muutaman kerran. Mikään ei voi kuulostaa niin suloiselta, kuin tuollaisen pienen ensisana, ja minä äitinä olen tietysti aivan otettu erityisesti siitä, että sana tarkoittaa minua.
Huomenna onkin sitten aatto, ja tämän vuoden joulukalenterista aukeaa viimeinen luukku, mutta nyt tunnelmallista aatonaattoiltaa!

8 kommenttia:

 1. Ihanaa joulua. Tippa tulee linssiin, kun muistelee omien lapsien ensimmäisiä sanoja (tosin osalla se on ollut äidin sijaan kakka :D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Minäkin olisin varmasti ollut ihan yhtä innoissani, vaikka sana olisi ollut mikä tahansa. Voi olla, että meilläkin äiti on kakka viimeistään murrosiässä. :D Ihanaa joulua!

   Poista
 2. Voih, ihan meni kylmät väreet täällä. Onnentäyteistä joulua teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämmöiset hetket saa kyllä herkistymään. Ihanaa joulun aikaa teillekin!

   Poista
 3. <3
  Meidän esikoisen eka sana oli ''pupu''. Pentikin unipupu onkin hänelle tosi rakas, ja sitä ilman ei uni tule. :)

  -Lyydia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meiltäkin löytyy kaksi pientä pentikin pupua. Ne on kyllä ihania :)

   Poista
 4. Nyt vasta ehdin lukea koko joulukalenterin. Ihania kirjoituksia ja kuvia. Tämä kirjoitus sai erityisen liikuttuneeksi, vaikka siitä jo aiemminkin kerroitkin. Oot rakas ❤️ Halauksin, Marianne

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!