SYYSTYYLI: Harmaan villatakin metsästys ja saapasvinkki

lauantai 4. lokakuuta 2014






Tiedättekö tunteen, kun saa päähänsä jonkun tarkan mielikuvan siitä mitä etsii. Mitä tarkempi kuva, sitä vaikeampi se on todellisuudessa löytää. Tuon villatakin kanssa kävi juuri niin. Etsinnässä oli villatakki, joka on harmaa, pitkä, laadukasta materiaalia ja sopivan pörröinen (mutta ei niin että kaikki vaatteet ovat irtokarvoissa). Eikä tietenkään haittaisi, jos hankinnasta ei tarvitsisi maksaa itseään kipeäksi. Myönnän, että aika monta kriteeriä, mutta silti kuvittelin, että etsinnässäni on niin perusvaate, että olisi jopa valinnanvaraa.
Lopulta Espritillä tuli vastaan ihanan pehmoisen alpakan villaa sisältävä villatakki. Kaikki muu oli kohdillaan, mutta väri oli tummanharmaa. Liikkeessä sanottiin, että sinisenä löytyy, mutta ei muita värejä. Päätin kuitenkin kurkata vielä nettikaupan, ja siellähän se oli sama villatakki myös vaaleamman harmaana. Hintakin miellytti, koska postikuluja ei tullut, olin juuri saanut -20% alekoodin, ja kanta-asiakasetujakin oli säästynyt muutaman euron edestä.
Villatakki on vähän tuollainen over size -malli, ja se on osoittautunut ihanan lämpimäksi. Tykkään että helma vähän pitenee taakse, ja saa muuten aika jumbon villatakin näyttämään vähän sievemmältä.
Mustat klassiset saappaat ovat muuten hankinta jo parin vuoden takaa, mutta niin kuin kunnon nahkakenkien kuuluu, palvelevat ne edelleen moitteettomasti. Hankin ne Lontoosta DUO kenkäkaupasta, josta löytyy saappaat varmaan jokaisen Tuhkimon jalkaan. He nimittäin mittaavat säären, ja saat valitsemaasi kenkämalliin juuri sinun jalkaasi oikean kokoisen varren. Jos saappaiden perässä ei ihan Lontooseen asti viitsi lähteä, niin heillä on myös nettikauppa. Sivuilla on ohjeet, niin että mitat voi ottaa myös kotona. Tiedän monia naisia, jotka tuskailevat saappaiden varren sopivuuden kanssa. Toisilla sääriosa aina kiristää, ja toisilla napakaksikin tarkoitettu varsi jää liian isoksi. Itselläni on suht´ pieni 37:n numeron kengänkoko, mutta siihen nähden aika paksut pohkeet. Nämä saappaat on ihana pukea. Kun koko on juuri oikea, on kuin sukan vetäisi jalkaan.

6 kommenttia:

  1. Onpas ihana asu <3 Löysin myös vihdoin pitkän etsinnän jälkeen harmaan pitkän villatakin ja tuntuu, että en ole muuta käyttänytkään ;) Sama huivi löytyy myös ja se myös kovassa käytössä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinun villatakki näytti myös aivan ihanalta. Villatakki ja villahuivi on kyllä ihan paras yhdistelmä näin syksyllä. :)

      Poista
  2. Oon huomannut tuon saman asian kun jotakin vaatetta lähden etsimään. En todellakaan löydä sellaista mikä päässäni pyörii. :D Onneksi kerrankin löysin aivan täydelliset saappaat jotka piti heti laittaa tilaukseen. Hieman arvokkaammat mutta jos kerran löytyy hyvät niin onhan ne tilattava. Ensi viikkoa odotellessa milloin paketin voi noutaa. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos täydelliset löytää, niin kyllähän ne täytyy hankkia. :D Laadukaat, ajattomat ja mieleiset kengät palvelevat sitten vuosia, niin kuin nuo minunkin saapaat.

      Poista
  3. Oi ihana tuo sun neuletakki! Menin heti tilaamaan mutta eihän sitä ollut enää kuin sinisenä... pitääkin poiketa paikallisessa myymälässä huomenna :) Nimittäin tuo on aika pitkälti juuri sellainen mitä itsekin etsin! Mullakin kun päähänpinttymänä harmaa pitkä (ja lämmin) neuletakki :) Yhden kivan löysinkin Gina Tricotista mutta se on hieman ohuempi ja ilman nappeja. Ja hih, tuo huivi tuli mulle perjantaina... vaikuttaa aikas ihanalta!

    Pitääkin tutkia myös tuo kenkäkauppalinkkivinkkisi sillä mulla taas päinvastainen ongelma - aika harvassa mallissa riittävän kapea pohje.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä oli kyllä löytö! Kannattaa tarkistaa vielä myöhemmin uudestaan. kun ostin omani ei s kokoa ollut, mutta postausta tehdessä sitä taas oli. Ehkä sitä vielä tulee, tai tosiaan jos löydät sitä vielä suoraa liikeestä. Itseasiassa se sininenkin oli tosi kaunis myös päällä, mutta eihän se silti kelpaa, kun mielessä on harmaa. :) Instasta bongasinkin sen sinun neuletakin, oli kyllä myös tosi kivan näköinen. DUO kannattaa tosiaan tsekata, jos etsii hyvin istuvia kenkiä. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!