Keväisiä vauvakukkia

keskiviikko 23. huhtikuuta 2014


Täällä on palattu Pohjanmaalta pääsiäisen vietosta takaisin kotiin, ja normaali arkikin pyörii jo toista päivää. Ensimmäinen pidempi automatka onnistui yli odotusten. Pysähdysetapit jäivät yksi toisensa jälkeen väliin, kun pikkumies päätti nukkua kotiovelta perille asti. Takaisin tullessakin pysähdyttiin vain kerran. Pohjanmaalla pikkumies sai paljon vieraita, ja nyt suurinpiirtein kaikki lähimmät ystävät ja sukulaiset ovat tavanneet hänet. Hulinaa riitti, mutta oli kiva välillä vähän vaihtaa maisemaa.
Pikkumies on saanut käsittämättömän määrän ihania lahjoja. Tarkoitukseni on ollut esitellä niitä teillekin, mutta kuten arvaatte päivät pikkumiehen kanssa menevät niin nopeasti, että se on jäänyt odottamaan. 
Tuon ylemässä kuvassa olevan mielettömän kimpun lähetti toi jo joku aika sitten yllättäen kotiovelle. Kimppu on jo kuihtunut, mutta onneksi muistin tallettaa sen kuvaan. Arvasin heti keneltä lähetys on; serkkuni on floristi, ja kuten arvasin, hän oli loihtinut tuon kauniin keväisen kimpun. Vaikka osaan aina odottaa häneltä jotain hienoa, aiheutti tämä kimppu taas wau -reaktion. Hän sitoi muuten aikoinaan myös hääkukkamme meille lahjaksi, ja sitä lahjaa en kyllä unohda koskaan.
Olemme saaneet muutenkin paljon kukkia. Sattumalta niitä on tullut vähän eri aikoihin, ja on ollut ihana, kun kotona on ollut jatkuvasti tuoreita kukkia. Äitini toi heti sairaalaan alakuvassa olevat äiti- ja lapsikimput, jotka oli suloisesti sidottu yhteen. Loistava idea oli myös, kun saimme kukkalahjakorttin. Ehkä sillä hankitaan kukkia kastejuhlaan. Pikkumiehen kastejuhla on muuten äitienpäivänä, ja juhlien suunnittelu jo käynnissä. Postauksia juhliin liittyen on siis luvassa.
Kiitos kaikista onnitteluista ja muistamisista!  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!