Pieni poika

keskiviikko 19. maaliskuuta 2014


Kuistin kautta kulkee nyt myös nämä pienet varpaat. ❤
 Olettekin ehkä arvanneet, miksi blogi yllättäen hiljeni. Pieni poika (2600g ja 46cm) päätti yllättää, ja syntyikin reilu kolme viikkoa etuajassa. Koko perhe voi hyvin, ja vauvaperheen elämää on harjoiteltu kohta jo pari viikkoa. Me vanhemmat olemme tietysti aivan onnesta sekaisin, ja vain tuijottelemme pientä ihmettä.
Vauva-arki kotona on lähtenyt yllättävän hyvin käyntiin. Päivät menevät tietysti hurjan nopeasti, ja koen jo etukäteen haikeutta siitä, miten nopeasti poika kasvaa.
Ennen kuin lumi tuli takaisin, ehdimme tehdä ensimmäisen pienen vaunulenkin (tai paremminkin pyrähdyksen) kevätauringossa. Vauva nautti myös ensimmäisestä kylvetyksestä, vaikka äidin ja isän otteet taisivat olla vielä vähän haparoivia. Sukulaisia ja ystäviä on käynyt kylässä tapaamassa uutta tulokasta. Neuvolantäti kävi myös heti ensipäivinä kotikäynillä, ja pikkuinen oli jo eilen vastavierailulla neuvolassa. Neuvolakäynnin lisäksi olemme tehneet jo toisenkin retken, kun pikkumies kävi newborn -kuvauksessa ihanalla ja ammattitaitoisella Laura Schneiderilla. Kokemus oli miellyttävä koko perheelle, ja nyt odottelemme malttamattomina otoksia. Halusin vauvasta ehdottomasti kuvat vastasyntyneenä, kun vauva muuttuu niin nopeasti, ja on ihana saada talteen muistot näistä ensipäivistä.
 Luonnollisesti haluamme nauttia nyt joka hetkestä vauvan kanssa, joten päivitystahti ei tule olemaan ihan yhtä tiheää kuin odotusaikana. Nyt, kun mami kuitenkin alkaa olla myös henkisesti kuoriutunut sairaalan vaalenpunaisesta yöpaidasta, blogikin heräilee hiljalleen kevääseen, joten ei täältä kokonaan kadota.
...ai niin ja hyvää tasa-arvon päivää! 

10 kommenttia:

  1. <3 laittelen sulle viestiä, koska nähtäis ! puss kaikille :)

    VastaaPoista
  2. Onnea pienestä pojasta! Ihanaa vauva-arkea teille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Täällä nautitaan joka hetkestä. ❤️ Teilläkin alkaa olla jännittävät ajat, onnea matkaan!

      Poista
  3. Oikein paljon onnea teidän perheelle!

    VastaaPoista
  4. Hei,
    löysin blogiisi Pinterestissä olleen kotikuvanne kautta ja voih minkä helmen löysinkään! Miten tää on voinut mennä multa ohi?! Mun all-time-favourite -blogi on ollut Hannan White Featherdream ja oli aika hassu sattuma huomata, että tehän tunnette toisenne :D Joten uusi lukija hyppää mukaan!

    Ja onnea pienokaisesta, tosi kivan huoneen saa uusi tulokas. Voimia vauva-arkeen!

    -Lyyti

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hauskaa, että löysit blogiini :) Kiitos onnitteluista! Pojan huoneesta oli tarkoitus postailla vähän laajemmin ennen hänen syntymäänsä, mutta toisin kävi, kun pikkumies päättikin jo tulla, ;) No nyt, kun huone on saanut asukkaansa, niin eiköhän huone tule näkymään blogissa. Hannan blogi on tosiaan ihana, niin kuin Hanna itsekin. Tunnemme tosiaan toisemme, koska olemme entiset naapurit. Maailma on pieni ;) Aurinkoista kevättä!

      Poista
  5. Oikein kovasti onnea pienestä pojasta! :)
    Meillä asustaa 4kk ja 2 v tytöt. :)

    Löysin tänne StyleRoomin kautta, aivan ihana blogi ja kaunis koti! :)

    VastaaPoista
  6. Tervetuloa blogiini! Vitsi mikä sattuma; blogloving ehdotti minulle juuri blogiasi, ja sitten olitkin juuri kirjoittanut tänne, hassua! :) Ihanat neidit sinulla ja kaunis koti. Kiva, että löysimme toistemme blogit :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!