Villa Mandala

sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

En ole ehtinyt koneen ääreelle, kun säät ovat hellineet ja on ollut kaikenlaista kivaa kesäistä puuhaa. Keskiviikkona kävimme ystävän kanssa korkkaamassa Mattolaiturilla terassikauden, loppuviikosta veljentyttö oli pari päivänää minulla hoidossa, eilen kävimme taas katsomassa yhtä kakluuni vaihtoehtoa, ja sen jälkeen testasimme uutta brunssipaikkaa Dylan Kottbyta. Eilen hienon sään innostamana touhusimme taas koko päivä puutarhassa. Pihalla alkaakin nyt näyttää ihan erilaiselta, joten täytyy pian postailla teillekin meidän kesäkeitaasta. Tänään olimme koko päivän Kaivarissa ystävien kanssa. Kuvat ovat kuitenkin Villa Mandalasta, joka oli yksi monista tämän viikon kohokohdista.
 Vierailin keskiviikkona työkavereiden kanssa Villa Mandalassa, joka on rentoutumiseen ja stressinhallintaan erikoistunut hyvinvointikeskus. Villa Mandalaan Loviisaan on vain noin tunnin matka Helsingistä. Päivä alkoi alkusmoothiella, jonka jälkeen siirryimme joogatunnille. Loppupäivä meni nopeasti herkullisesta lounaasta nauttien, ja oleskelusta Villa Mandalan kauniissa maalaismaisemissa. Mielellään tässä maisemassa ja tiloissa kiertelikin, kun koko paikasta huokui niin hyvä energia, ja kaikesta välittyi, että paikka on tärkeä myös perustajille itselleen. On aina hienoa nähdä, että ihmiset ovat toteuttaneet unelmansa.

Kuva: www.villamandala.fi 

 Suomesta löytyy rentoutumiseen varmasti esim. hienoja kylpylöitä, mutta tässä paikassa erityistä on mielestäni kokonaisvaltaisuus. Steressittömyyttä ja hyvinvointia on ajateltu kaikessa niin ruoassa, tiloissa kuin toiminnassa.

 
Alueella on yhdistetty kauniisti suomalaista perinettä ja etnisiä vaikutteita. Eri tiloissa toistuvat marokkolaiset laatat ja aasialaiset huonekalut toimivat yllättävän hyvin perinteisen suomalaisen tyylin kanssa. Kauniita tiloja riitti, mutta kaunein oli ehdottomasti ateljemainen suurisali, jossa meillä oli joogatunti. Tilan päästä tulvi valo ja puutarhanäkymä, ja avonaisista parvekeovista kantautui lämmin kesätuuli ja linnunlaulu.

 
 Paikan toinen perustaja ja sisältöjohtaja Mia Jokiniva on juuri julkaissut myös kirjan Hengähdyshetkiä Opas stressittömään elämään. Vaikka en mitenkään erityisen stressaantuneeksi itseäni nyt  tunne, niin veikkaan että tälle kirjalle on tarvetta viimeistään marraskuun kiireissä ja pimeydessä. Toki sitä aina kaipaa hyvinvointia, joten käynti Villa Mandalassa, ja kirjan selailu, saivat kyllä aikaan inspiraation tehdä pientä fiksausta elämäntavoissaan.

Kesäiset säät jatkuvat, joten nauttitaan niistä. Mukavaa helleviikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!